Complete English Grammar Pdf Download

0

Complete English Grammar Pdf Download

Hello students

today we are sharing english grammar notes pdf .this pdf is important for all competitive exams.it will help you to pass all exams like IAS, PCS, SSCCGL, SSCCHSL, BANK, RAILWAY,etc. this english grammar notes pdf help to you your spoken english.

this english grammar notes pdf is helps to improve your vocabulary.this english grammar notes pdf is increase  basic english to advance level. This English Grammar Notes PDF is being provided to you for free which you have given below DOWNLOAD button You can do DOWNLOAD by clicking on it, you can also go to the related notes and DOWNLOAD some new PDF related to this PDF. You can learn about all the new updates on govtjobpdf.com by clicking on the Allow button on the screen.

govtjobpdf.com is an online educational platform, where you can download free PDFs for UPSC, SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO and many other exams.

Our English Grammar Notes pdf are very simple and easy. We cover the basic topics like Maths, Geography, History, Polity, etc for the upcoming SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO, Exams including previous year Question Papers, Current Affairs, Important Formulas, etc. Our PDF will help you to upgrade your marks in any competitive exam.

 

Maths Topicwise Free PDF > Click Here English Topicwise Free PDF > Click Here 
GK/GS/GA Topicwise Free PDF > Click Here Reasoning Topicwise Free PDF > Click Here
Download e books > Click Here History  Free PDF > Click Here
Hindi Grammer Topicwise Short Tricks > Click Here Geography handwriting Free PDF > Click Here
History handwriting Notes > Click Here Genral science Handwriting Notes Download > Click Here

DIRECTIONS :Fill in the blanks with correct Articles.

1. New York is —– large city
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer- a
2. Are you attending —– reception today
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-c

3. —– Oranges are grown in Nagpur
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-d

4. She wants to become —– engineer
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-b

5. —– lion is a ferocious animal
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-c

6. —– unit means a measurement

A. a
B. an
C. no article
D. the
Answer-d
7. He is —– honest official.

A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-a
8. Taj mahal is built of —– marble

A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-d
9. He is —– European

A. an
B. a
C. no article
D. the
Answer-b
10. Let us play —– chess

A. no article
B. a
C. an
D. the
Answer-a

11. I go to Madurai by —– Vaigai Express

A. a
B. an
C. some
D. the
Answer-d
12. He hopes to join —– university soon

A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-a
13. Let us go to a restaurant and have —– coffee

A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-a
14. It is —— absurd story

A. an
B. a
C. no article
D. the
Answer-a

15. I want to eat —– apple

A. no article
B. a
C. an
D. the
Answer-c

16. —– Pandiyan Express is very popular
A. a
B. an
C. no article
D. the
Answer-d

17. India will become —– super power shortly
A. a
B. an
C. the
D. some
Answer-a

18. Ram was —– best student in the class
A. a
B. an
C. the
D. no article
Answer-c

19. Please give me —– useful gift
A. an
B. a
C. no article
D. the
Answer-b

20. —– apples I bought are sour
A. no article
B. a
C. an
D. the
Answer-d

 

CLICK HERE TO>> download pdf

 

This post is dedicated to downloading our WEBSITE  Govtjobpdf.com for free PDFs, which are the latest exam pattern-based pdfs for RRB JE, SSC CGL, SSC CHSL, RRB NTPC, etc. it helps in performing your all-rounder performance in the exam. Thank You

Here you can also check and follow our Facebook Page (pdf exam) and our Facebook Group. Please share, comment and like Our post on Facebook! Thanks to Visit our Website and keep Follow our Site to know our New Updates which is Useful for Your future Competitive Exams.

Please Support By Joining Below Groups And Like Our Pages We Will be very thankful to you.

  1. Facebook Page: https://www.facebook.com/PDFexamcom-2295063970774407/

TAGS:-ncert english grammar book pdf download,english grammar book pdf for competitive exams,navneet english grammar book pdf free download,1000 english grammar rules pdf,class 12 english grammar book pdf,basic english grammar book 1 pdf,english pdf download,english grammar pdf in hindi

Leave A Reply

Your email address will not be published.