English Grammar subject verb agreement exercises with Answer

0

English Grammar Subject Verb Agreement Exercises With Answer

आज, हम English Grammar subject verb agreement exercises with Answer share कर रहे हैं। यह आगामी प्रतियोगी परीक्षाओं जैसे SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO, और कई अन्य परीक्षाओं के लिए बहुत उपयोगी साबित हो सकती है । इसलिए English Grammar subject verb agreement exercises with Answer किसी भी प्रतियोगी परीक्षा के लिए बहुत महत्वपूर्ण है  यह मुफ़्त PDF आपकी परीक्षा के लिए बहुत सहायक होगा।यह PDF आपको यंहा फ्री में उपलब्ध कराई जा रही है जिसे आप निचे दिए गए DOWNLOAD बटन पर क्लिक करके DOWNLOAD कर सकते है साथ ही आप रिलेटेड नोट्स में जाकर इस PDF से सम्बन्धित कुछ और नई PDF भी DOWNLOAD कर सकते है | आप स्क्रीन पर आए हुए अलोव बटन पर क्लिक करके govtjobpdf.com पर होने वाले सभी नए अपडेट के बारे में जान सकते है |

govtjobpdf.com एक ऑनलाइन एजुकेशनल प्लेटफ़ॉर्म है, जहां आप UPSC, SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO और कई अन्य परीक्षाओं के लिए मुफ्त PDF डाउनलोड कर सकते हैं।

हमारी English Grammar subject verb agreement exercises with Answer बहुत ही सरल और आसान है। हम आने वाले SSC CGL, BANK, RAILWAYS, RRB NTPC, LIC AAO, परीक्षाओं के लिए पिछले वर्ष के Question Papers, Current Affairs, Important Formulas, etc सहित  Maths, Geography, History, Polity, etc जैसे बुनियादी विषयों को कवर करते हैं। हमारी PDF आपको किसी भी प्रतियोगी परीक्षा में अपने अंक अपग्रेड करने में मदद करेगी।

govtjobpdf.com कई और नए PDF अपडेट करेगा और सामग्री और परीक्षा अपडेट को अपडेट करेगा, विजिटिंग बनाए रखेगा और हमारे पोस्ट को साझा करेगा, इसलिए अधिक लोग इसे प्राप्त करेंगे।

Maths Topicwise Free PDF > Click Here English Topicwise Free PDF > Click Here 
GK/GS/GA Topicwise Free PDF > Click Here Reasoning Topicwise Free PDF > Click Here
Download e books > Click Here History  Free PDF > Click Here
Hindi Grammer Topicwise Short Tricks > Click Here Geography handwriting Free PDF > Click Here
History handwriting Notes > Click Here Genral science Handwriting Notes Download > Clic Here

 

Question: 1

I am afraid I cannot relate the details now.

(A) Tell

(B) Recollect

(C) Recount

(D) Describe

Ans: C

Recount

Question: 2

All the streets looked just the same.

(A) Exactly

(B) Simply

(C) Normally

(D) Decisively

Ans: A

Exactly

Question: 3

He went on sleeping while we took him into our house.

(A) Stopped

(B) Finished

(C) Continued

(D) Went

Question: 4

enjoyed the trip very much.

(A) Was glad

(B) Was surprised

(C) Liked

(D) Was happy

Ans: C

Liked

Question: 5

The festival started in Berlin.

(A) Began

(B) Go on

(C) Went on

(D) Was held

Ans: A

Began

Question: 6

Argentina is larger than Great Britain.

(A) Richer

(B) Bigger

(C) Better

(D) Older

Ans: B

Bigger

Question: 7

The girl was so attractive that I constantly looked at her.

(A) Ugly

(B) Quick

(C) Pretty

(D) Simple

Ans: C

Pretty

Question: 8

I am not going to write any more now.

(A) At the moment

(B) After that

(C) Early

(D) Before

Ans: A

At the moment

Question: 9

She said that she was going to live in London.

(A) Came

(B) Went

(C) Left

(D) Planned

Ans: D

Planned

Question: 10

Ships and aircrafts are often equipped with radio telephones.

(A) Trains

(B) Planes

(C) Highways

(D) Railways

Ans: B

Planes

Download Top View Study Material 

Download Indian History & GK PDF

Topic name:-English Grammar subject verb agreement exercises with Answer

Number Of Pages: – 18

Download PDF

This post is dedicated to downloading our WEBSITE  Govtjobpdf.com for free PDFs, which are the latest exam pattern based pdfs for RRB JE , SSC CGL , SSC CHSL , RRB NTPC, etc. its helps in performing your all-rounder performance in the exam. Thank You

Here you can also check and follow our Facebook Page (pdf exam) and our Facebook Group. Please share, comment and like Our post on Facebook! Thanks to Visit our Website and keep Follow our Site to know our New Updates which is Useful for Your future Competitive Exams.

Please Support By Joining the Below Groups And Like Our Pages We Will be very thankful to you.

Facebook Page: https://www.facebook.com/PDFexamcom-2295063970774407/

Tags:-subject-verb agreement exercises with answers,subject verb agreement exercises with answers pdf,subject-verb concord exercises with answers,subject verb agreement worksheets with answers 8th grade,subject-verb agreement exercises with answers doc,subject-verb agreement exercises pdf,subject verb agreement exercises for class 9,subject-verb agreement worksheets with answers 7th

Leave A Reply

Your email address will not be published.